Top fire ting du behøver at vide om Executive Jet chartre

Fly og jet charter business bliver mere tilgængeligt og lettere at bruge for den medio til små virksomheder industri. Selv i lyset af stigende brændstofpriser og lethed, hvormed møde via video og web-conferencing flyver mange virksomheder stadig deres topledere omkring landet eller endog verden, for at deltage i deres vigtige møder. Hvis en virksomhed ikke ejer deres egen business jet, i stedet for at flyve deres CEO business eller førsteklasses på kommercielle flyvninger, den stigende tendens er blevet for at chartre en privat executive business jet.

Hvorfor chartre en privat virksomhed fly?

Følgende er fire årsager til hvorfor befragtning executive business fly giver god forretningsmæssig mening:

I flysikkerhed – giver chartre en executive business jet en højere grad af personlig sikkerhed, der ikke kan findes på de fleste af de kommercielle luftfartsselskaber i dag. Glem ikke, når du flyver på en privat executive charterfly, du ikke lejer hele jet blot én plads. Dette er grunden til, at du kan være sikker på meget større sikkerhed med hensyn til beskyttelse af følsomme forretningsoplysninger. Du behøver ikke at bekymre dig om hvorfor fyr i sædet bag du febrilsk skrible væk i en notesbog som dit møde foregår.

Effektivitet – chartrede privat executive flyvemaskinen passagerer vil spare mere tid under afgang ved at have direkte adgang til fly i stedet for at vente i lange linjer på lufthavn sikkerhed screeninger. Ikke kun det, men fordi det er muligt for jet til at vente på dig ved ankomsten placering du kan afvige på din egen tidsplan. Det er muligt at gennemføre et møde i begyndelsen af eftermiddagen og stadig være hjem i tide til middag så du kan være tilbage på arbejde den følgende morgen.

Enkelthed – det er nu nemmere end nogensinde før at chartre en executive business fly. En af de nemmeste måder at finde et fly chartret selskab er på internettet. Men du kan også søge efter fly chartret mæglere, der fungerer som din private charter jet forbindelsesofficerer og kan hjælpe dig med at finde de bedste charter selskab, der passer til dine behov.

Status Symbol – en af de største bonusser, der tilbydes til en hel værdsat CEOs er brugen af jet-selskab. Mange virksomheder er mærke det, og for at forblive konkurrencedygtig i rekruttere talent de har at tilbyde de bedste frynsegoder. Chartre en privat executive business jet er blevet trend med flere mellemstore virksomheder, der ikke har råd til at købe deres egen virksomhed jet. Endnu er en anden eksempel hvorfor flyet charter business stigende.

Det kan lyde mere dyrt i starten, men dette kan være en glimrende forretning beslutning. Jet vil forlade, når du ønsker at forlade, og afgår fra eller ankommer til en lufthavn i dit valg, samtidig undgå stress forårsaget af lang sikkerhed forsinkelser. Desuden, afhængigt af antal passagerer, den faktiske prisseddel befragtning business fly kan være sammenlignes med nogen kommercielle rutefly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.